Mittwoch, 16. April 2008

trajet


yosun kokulu yürüme yolundan alıcak olursak mesafeyi, sabahın körü d
ışındaki saatlerde bu yoldan bahsetme olasılığı nerdeyse yok, yokuş zorluğundan kaynaklanan süre uzamasıyla, sahil yolu adımlar da birim alınırsa eğer, yokuş zorluğundan hesaba kattığımız süre uzaması yine sahil yolu adımlarının hız artışıyla uzamaktan çıkmakla beraber, sanki mesafeyi gün içinde acelesiz yürüyen adımlarla geride bırakıcakmışız gibi düşünüp süreyi öyle hesaplamak lazım.. sanırım 7dk.. hiç emin diilim, 11dk da oluyodur.. o civarda.. sabah böyle..

öğleyi geçiyorum, herkes darmadaan.. dengeler şaşmış zaten..


akşama dooru bi yerlerde saniyeleri yakalıyoruz ama tam olarak nerde emin diilim, nerdesi de çok önemli diil şimdilik, bi adım, isterse sahil adımı olsun, yine de bi adım işte, ya da bi 37 derecelik bakış, al sana bi nokta, bi derece bi de ulaşılacak nokta belliyse, mesafe de çıkar ortaya, öörenip de unutmadıysan çıkar.. 1sn kabul ettim gitti..
farkında olmadıım anlar için de geçerli bu süre..

belirsiz zamanlarda sınır çizgisinin üstünde.. bi hakem rolü üstlenmişse bi taraf, geçiş kavramı onun dilinden çıkacağından, kendini yine bi vicdan, insaf dosyasında noktalanmaya bırakıyo vaka..(case, işşuu, cas, angelegenheit.. fark!)

Keine Kommentare: